eagles haalt international ojamaa uit estland

De 23-voudig international tekent voor twee seizoenen, met een optie voor een derde jaar.

“Als jonge jongen ben ik vanuit Estland vertrokken naar Derby County. Daarna heb ik vele voetballanden aangedaan. Overal heb ik ervaring opgedaan en me verder kunnen ontwikkelen. Ik heb in de voorronde van de Champions League gespeeld, in de groepsfase van de Europa League, ben Pools kampioen geworden met Legia Warschau en heb 23 interlands gespeeld. Ik ben ontzettend blij dat ik al die ervaring nu mee kan nemen naar Deventer”, laat Ojamaa weten op de digitale thuishaven van de club uit Deventer.

“Maandag hoop ik de nodige fans te ontmoeten tijdens de eerste training in Terwolde. Ik ga echt alles geven voor een topseizoen, dat zit in mijn aard. Ik spreek tot nu toe één woordje Nederlands en die gebruik ik graag: Komoptan, haha!

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/DtTn4UL1UUg”]

[tweetwidget type=”single” query=”745255590646145028″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.