Home / archiefcentraal / duiken in raalte centrum

duiken in raalte centrum

Leden van de vereniging staan klaar om het winkelpubliek kennis te laten maken met de duiksport. In de tank worden demonstraties gegeven en er wordt alles uitgelegd over de duiksport en de vereniging.

Een introductieduik maken? Ook dat kan! Je hoeft alleen een badhanddoek en zwemkleding mee te nemen, zij zorgen voor de rest. Eén van de duikinstructeurs zal je begeleiden en vertelt je vooraf wat je moet weten om veilig en met veel plezier een introductieduik te kunnen maken. Je moet wel 14 jaar of ouder zijn.

Duikvereniging Cerianthus is gevestigd in Raalte en geeft duikopleidingen op verschillende niveaus. De vereniging is verbonden aan de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond). Met de behaalde duikbrevetten kan je wereldwijd duiken. De opleidingen worden gegeven door eigen instructeurs waardoor je op een verantwoorde en prettige manier je duikbrevet kunt halen.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.