duiken in raalte centrum

Leden van de vereniging staan klaar om het winkelpubliek kennis te laten maken met de duiksport. In de tank worden demonstraties gegeven en er wordt alles uitgelegd over de duiksport en de vereniging.

Een introductieduik maken? Ook dat kan! Je hoeft alleen een badhanddoek en zwemkleding mee te nemen, zij zorgen voor de rest. Eén van de duikinstructeurs zal je begeleiden en vertelt je vooraf wat je moet weten om veilig en met veel plezier een introductieduik te kunnen maken. Je moet wel 14 jaar of ouder zijn.

Duikvereniging Cerianthus is gevestigd in Raalte en geeft duikopleidingen op verschillende niveaus. De vereniging is verbonden aan de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond). Met de behaalde duikbrevetten kan je wereldwijd duiken. De opleidingen worden gegeven door eigen instructeurs waardoor je op een verantwoorde en prettige manier je duikbrevet kunt halen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.