drukte van belang op 40 jarig jubileumfeest tv lemelerveld

Onder het genot van een hapje en een drankje zijn vele herinneringen opgehaald en was er aandacht voor de toekomst. Alle aanwezigen hebben de vernieuwde entree kunnen bewonderen en zagen toe hoe het logo op de gevel van het clubhuis onthuld werd. Dit is gedaan door de eerste voorzitter van de vereniging, Ed Sprokkel. Hij werd hierbij geholpen door de drie jubilarissen die vanaf het eerste uur lid zijn: Gerrie Exel, Petra Kemerink en Bennie Reimink.

Aanmeldactie
Om te vieren dat de club 40 jaar bestaat is er een speciale actie voor alle geïnteresseerden: een gratis lidmaatschap tot het einde van dit jaar. Ben jij nieuwsgierig of tennis iets voor jou is? Heb je in het verleden getennist en wil je het wel eens weer gaan proberen? Schroom niet en meld je aan.

Aanmelden kan via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl. Heb je vragen, stuur dan een bericht naar info@tvlemelerveld.nl, dan neemt de vereniging contact met je op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.