dirk van den broek in raalte geopend

De nieuwe winkel bevindt zich in het centrum van een aantal andere Dirk-winkels in de regio: Deventer en Apeldoorn aan de westkant, Almelo, Rijssen, Delden en Markelo aan de oostkant. Voor veel klanten die bij de opening aanwezig waren, was Dirk dus geen onbekende.

Supermarktmanager Manon ten Dam: “Het lijkt wel of heel Raalte is uitgelopen vandaag. Ik ben echt trots op het eindresultaat én het team. Veel medewerkers werkten eerst bij de hier gevestigde Coop. Ze hebben zich echt snel aangepast.”

Gratis winkelen
De hele week profiteren klanten van openingsacties. Bovendien ontvangen ze tot en met 25 juni bij elke 15 euro aan boodschappen een kraskaart. Hiermee maken ze kans op een minuut gratis winkelen, of één van de waardebonnen ter waarde van 25 of 50 euro.

Boodschappen doen bij deze Dirk kan zeven dagen in de week. Parkeren is het eerste uur gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.