dirk geeft in raalte aantrekkelijk visitekaartje af

Belofte maakt schuld, luidt het gezegde. Welnu: Dirk beloofde op de Molenhof een mooie ruime en lichte winkel, een zeer uitgebreid assortiment, volop actieartikelen en ook echt de laagste prijzen. “Dat maken we sinds 14 juni gewoon waar”, zegt supermarktmanager Manon ten Dam. “We hebben met alle medewerkers keihard gewerkt om op tijd klaar te zijn. En dat is gelukt. Nu komt het erop aan dat we dag in dag bewijzen dat boodschappen doen ook in Raalte voordeliger kan. Ik ben ervan overtuigd dat klanten uit heel Salland, na hun eerste bezoek, blijven terugkomen. Dat is simpelweg een kwestie van de kassabon bekijken en vergelijken.”

Verrassingen
Verbazing en verwondering zijn veelgehoorde reacties in de eerste week in Raalte, memoreert Manon. “Over de ruime keuze in vers bijvoorbeeld. Maar ook over het speciale bio-schap, waar voor klanten die daarnaar op zoek zijn, werkelijk volop keuze te vinden is: van koekjes tot chips, van koffie en thee tot jam en deegwaren.”

Het zijn niet de enige opvallende zaken in de ruim 1200 vierkante meter grote winkel. “Zelf ambachtelijk gebakken brood snijden op de broodafdeling is heel populair, net als het schap met speciaalbieren,” constateert Manon. “Hetzelfde geldt voor het non-food eiland vol aanlokkelijke aanbiedingen en actieartikelen. Het aanbod wordt wekelijks ververst en biedt dus altijd weer verrassingen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.