de kort verwijt gemeente raalte doelgroep jop niet serieus te nemen

De Kort schreef zijn brieven naar aanleiding van de steeds terugkerende bende bij de jongerenplek. Hij stelde voor om zogenaamde calisthenics te plaatsen. De ‘klimrekken’ zouden volgens hem een veel betere invulling zijn en goed aanslaan bij de jonge doelgroep.

De gemeente Raalte maakt in haar antwoord op De Kort ten eerste haar excuses voor de late reactie op zijn brief. “We hebben als gemeente uiteraard de intentie om reactie van inwoners serieus te nemen en te beantwoorden”, aldus de gemeente Raalte.

Daaropvolgend wordt het idee om calisthenics te plaatsen als een positief idee opgevat. Het stimuleren van bewegingsactiviteiten wordt als een goede zet gezien. Het meewerken aan de kidsbeweegroute in het Drostenkamp wordt daarbij aangehaald. Dit is echter gericht op een totaal andere doelgroep dan die van JOP Drostenkamp.

De gemeente zegt geen plannen te hebben om de JOP weg te halen of veranderingen aan te brengen. “Wij verwachten op dit moment niet dat dezelfde doelgroep voor wie de JOP aantrekkelijk is, zich ook aangetrokken zal voelen tot de beweegaanleidingen”, besluit de gemeente Raalte. Hiermee worden de brieven van De Kort simpel naar de prullenbak verplaatst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.