davy bastiaans uit raalte fietst alpe dhuzes voor overleden broertje

Vloerenspecialist Unipro heeft dit jaar onder de naam ‘SamenSterk’ deelgenomen aan de Alpe d’HuZes met vijf kinderen die met kanker te maken hebben. Tara, Dominic, Bram, Davy en Tygo hebben deze tocht met een buddy van Unipro met succes volbracht en hebben samen 75.000 euro verzameld voor de strijd tegen kanker.

Vorige week reisden de kids samen met hun ouders af naar Frankrijk. Om de tocht goed te kunnen volbrengen, is het namelijk van belang om te trainen in een bergachtige omgeving.

Daarnaast had Unipro als belangrijke doelstelling de families een zorgeloze week te bieden in een prachtige omgeving. Even de focus verleggen van het dagelijks verdriet en ziekenhuisbezoeken naar een ander, positief doel.

Tara, Bram, Dominic, Davy en Tygo hebben maandenlang getraind met de buddies van Unipro. Elk vrij uurtje werd er gefietst op de racefiets op tandem. Daarnaast heeft Unipro de kids intensief begeleid in het werven van sponsoren. Er zijn in het hele land activiteiten georganseerd om maar zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.