Home / archiefcentraal / dalfsen bouwt nieuwe woningen voor statushouders

dalfsen bouwt nieuwe woningen voor statushouders

Wethouder Maurits von Martels heeft vandaag laten weten dat de huisvesting van de vergunninghouders gefaseerd wordt uitgevoerd. Het plan voor de locatie Zandspeur-Gentiaan om een crossveldje te bebouwen is voorlopig in de koelkast gezet.

Dalfsen moet in 2016 71 vergunninghouders huisvesten. Daarvan hebben 25 statushouders al een woning gekregen. De woningstichting heeft toegezegd nog een vijftiental woningen toe te kunnen wijzen aan asielzoekers, maar voor 31 statushouders zal andere woonruimte gerealiseerd moeten worden.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.