Home / archiefcentraal / carrosseriebouw jansen in wesepe houdt open dagen

carrosseriebouw jansen in wesepe houdt open dagen

Tegen een achtergrond van de mooiste voertuigen worden alle dimensies van het restaureren van een oldtimer uitgelegd. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd en vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar. Tevens is te bekijken hoe een auto van lak voorzien wordt; van plamuren en schuren tot het gespoten eindresultaat.

Met het bouwpakket doorloop je verschillende stappen van het restauratieproces: zetten, klinken, puntlassen, schuren en spuiten. Het bouwpakket zal tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn, waarvan het resultaat ten goede komt aan het Wij-land Festival. Dit festival is een lokaal Weseper evenement, waarbij de nadruk ligt op noaberschap, verbinden, uitdagen en ontmoeten door middel van lokale kunst en cultuur.

Iedereen die interesse heeft in oldtimers, benieuwd is hoe een restauratie nu eigenlijk uitgevoerd wordt of gewoon een kijkje bij Carrosseriebouw Jansen wil nemen, is van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.