carolien hoge trilling de jeugd van tegenwoordig

Ook als je volledige aandacht richt op het energiecentrum net boven je borstbeen (hartchakra) en je onvoorwaardelijke liefde uitstraalt, begint je lichaam te trillen. En ook die trilling noemen we herz. Liefde, compassie en medeleven gelden tot de hoogste ‘frequenties’ waarin een menselijk wezen kan trillen. Deze hebben het vermogen om lichaam, geest en ziel te helen. Wanneer men geest en hart voor de liefde opent, begint de universele goddelijke energie ongehinderd door de mens te vloeien. Ieder mens is van nature met deze kracht verbonden. Deze jongeman had ervaringen vanuit deze hogere trillingsfrequentie die vele mensen (nog) niet ervaren.

De jongen werd in deze hogere spirituele niveaus door mij bevestigd. Negatieve gedachten en gevoelen zoals angst, twijfel, schuldgevoel, haat en egoïsme kunnen de fijne energiestroom blokkeren en allerlei gezondheids-, emotionele- of spirituele problemen geven. Een ziel die gewend is aan een hoge vibratie/ trilling, en die nog niet de energie van zichzelf en een ander kan onderscheiden, schrikt soms erg van de hardheid en grofheid , zware energie hier op aarde. Deze jongeman vond sommige zaken heel erg eng, had bijvoorbeeld grote moeite met mensen die schreeuwen. Snapte weinig van de stress en onrust van mensen om hem heen. Hij kon daardoor de hogere frequenties niet helemaal als mens naar buiten brengen.

De jongeman mag redelijk op zijn eigen manier studeren. Hij kan behoorlijk zichzelf zijn bij moeder. En zo nu en dan kreeg hij op spiritueel vlak wat hij nodig had. In de loop van de jaren kon hij beter omgaan met de verschillende frequenties. Hij had nu aangegeven weer effe hulp nodig te hebben. Dit keer mocht de jongeman weer een deel van de omvangrijke informatie die hoort bij zijn ziel  integreren in zijn innerlijk. De jongeman mocht opnieuw in harmonie komen met de kosmische goddelijke energie. Terwijl hij dat op eigen kracht doet, trilt zijn lichaam hevig heen en weer. De jongeman heeft hier geen controle over, het gebeurt, het voelt voor ons alle drie goed. Daarna trilt alles in en om hem heen. Harmonie volgt. Als de jongen voelt dat het proces is voltooid, draait hij zich vol compassie, vol liefde en intens gelukkig naar moeder en kijkt haar aan. Zachtjes dwarrelen tranen over mijn wangen. De jongen is weer meer thuis in zichzelf.

De frequentie van liefde is een zeer fijne energievorm en heeft de kracht ons zelf en de wereld te veranderen.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.