Home / archiefcentraal / buurtschouw in wesepe op 21 juni

buurtschouw in wesepe op 21 juni

De rondgang start om 9.00 uur op de hoek van de Scholtensweg/Klompenmaker. Iedereen is van harte welkom. Namens de gemeente Olst-Wijhe zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst en Tom van Leeuwe, medewerker Infra. De wijkagent zal aanwezig zijn evenals Sirima Weststrate van SallandWonen. Een delegatie van Plaatselijk Belang Wesepe loopt mee tijdens de buurtschouw.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Punten voor de buurtschouw kun je bij de gemeente doorgeven via Gerrit de Groot via mailadres g.degroot@olst-wijhe.nl. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.