broeklandse jeugd slaat spijkers met koppen tijdens houtdorp

Het thema was dit keer ‘vervoersmiddelen’. De groepen kregen elk opdracht een bepaald vervoersmiddel te maken. Enthousiast werden er plannen gemaakt en ging iedereen aan de slag. De voorraden spijkers en pallets vlogen er doorheen.

Zo werd er een boot, een trein met maar liefst tien wagons, een legertank (geen melktank waar een vader meteen aan dacht), een echte limousine, een dubbeldekker-bus, een brandweerauto compleet met kazerne, en een raket gemaakt. Onderweg bleek voor groep 7 een verkeerstoren op het vliegveld toch beter in het straatje te passen in plaats van een vliegtuig en een helikopter. Alles mocht natuurlijk, als ze maar plezier hadden. Ook werden lakens mooi versierd ter decoratie.

Uiteindelijk waren er acht mooie bouwwerken te bewonderen en konden de kinderen en de vrijwilligers trots zijn op de resultaten en terugkijken op een leuke, creatieve dag. Een enkele kleine regenbui mocht de pret niet drukken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.