broeklander henk bezema nieuwe voorzitter rotary raalte

Rotary Raalte kent een veertigtal leden die zich inzetten voor de samenleving. Zo staan ook dit jaar staat de Santa Run voor de Sallandse kinderen in de knel en de koetsentocht weer op het programma.

Wat het Rotary bestuur betreft zal het dit jaar een jaar worden waar ze buiten de gebaande paden gaan treden. In het vorige jaar is daar al een aanvang mee gemaakt en dat wordt dit jaar voortgezet.

De slogan van Rotary Wereldwijd is dit jaar: Rotary Serving Humanity. Dat is natuurlijk een mooi containerbegrip waar de Rotary Raalte wel beelden bij heeft.

In een heel korte tijd is de wereld om ons heen drastisch aan het veranderen. Alleen het feit al dat over vijf tot tien jaar de helft van de Nederlandse bevolking boven de 55 jaar zal zijn. Maar natuurlijk ook de vluchtelingen-problematiek en de daarmee gepaard gaande verharding in de maatschappij. Met de komst van het azc in Raalte komt het dichtbij en dat doet ook wat met ons op persoonlijk vlak. Iedereen vindt er wat van.

Rotary Raalte gaat er vol tegenaan en de eerste stappen zijn al gezet door het zoeken van aansluiting bij de initiatieven die binnen de gemeente Raalte zich ontplooien. Zij zullen daar volgend zijn en eigen bijdrage leveren. “Met mekare en veur mekare”, alsdus de nieuwe voorzitter Henk Bezema.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.