bokkers in ballenbak voor nieuwe videoclip

De single ‘Oh Oh Oh’ is afkomstig van het livealbum ‘Live & Knetterhard’. Het album werd afgelopen januari op een boerderij in Broekland met publiek erbij live opgenomen. In de eerste week kwam het album binnen op nummer 15 in de National Album Top 100 van het GFK. 

Bökkers wordt met de dag populairder. De band speelt dit jaar meer dan honderd shows van festivals als (Dauwpop en de Zwarte Cross) via tenten naar clubs als Paradiso Amsterdam, Burgerweeshuis Deventer en Vera in Groningen.

Bekijk de nieuwe single hier.
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/aOepBF4ryto”]

 

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.