bijzonder collectief woonproject van start in olst

Bouwbedrijf HuneBouw ontfermt zich over dit kleinschalige CPO-project gerealiseerd. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. 

Bijzonder is, dat naast de twaalf woningen er een gebouw komt voor gemeenschappelijke voorzieningen als wasruimte, werkplaats, hobbyruimte, maar ook gezamenlijk landschapsbeheer van moestuin en bloementuin.

Optimale inspraak
De levensloopbestendige woningen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen architect, bouwbedrijf en toekomstige bewoners. Deze werkwijze garandeerde optimale inspraak van de opdrachtgevers in de indeling, installaties en materiaalkeuze waarbij een hoog niveau van duurzaamheid een vereiste was. De bewoners zijn allemaal voornemens een energiegarantie- contract af te sluiten. Uitgangspunt is dat het allemaal energie neutrale woningen zijn.

De bouwwerkzaamheden inmiddels gestart. De funderingen zijn reeds uitgegraven en ook is er inmiddels een feestelijke bijeenkomst gehouden ter ere van de start van de bouw waarbij Monique van Haaf, gedeputeerde van de Provincie Overijssel, aanwezig was evenals Herman Engberink, wethouder en eerste locoburgemeester in Olst-Wijhe. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.