bijna 90 carmel scholieren geslaagd voor eindexamen

In totaal gingen er 623 leerlingen op voor het examen, waarvan er 552 direct slaagden. Vrijdag 1 juli volgt de uitslag met de resultaten van de herkansingen in het tweede tijdvak.

Van de 102 vwo-examenkandidaten zijn er 95 leerlingen in het eerste tijdvak geslaagd. Op de havo zijn 135 leerlingen van de 159 geslaagd. In totaal deden 362 leerlingen eindexamen vmbo, daarvan zijn er 322 leerlingen geslaagd in het eerste tijdvak.

De sector havo/vwo is heel tevreden met de resultaten, zeker ook gezien de activiteiten en interne verhuizingen die de afgelopen jaren plaatsvonden ten behoeve van het nieuwe schoolgebouw. Ook het vmbo is trots op de resultaten die de kandidaten tot nu toe hebben weten te behalen. De school heeft de ervaring en het vertrouwen dat in het tweede tijdvak nog meer kandidaten hun diploma in de wacht weet te slepen.

Praktijkonderwijs
Dit jaar hebben 23 leerlingen het praktijkonderwijs afgerond. Daarvan hebben 12 leerlingen hun Entree-diploma gehaald en gaan door naar een mbo-opleiding niveau 2. Anderen gaan een Entree-opleiding doen voor het mbo of gaan aan het werk.

In de bijlage vind je de lijst met geslaagden:

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.