benefietconcert in wijhe voor kinderproject in india

De pianoleerlingen zijn beginners tot en met gevorderde spelers, kinderen en volwassenen met allen dezelfde drijfveer: liefde voor de muziek. Janniek Klein Zandvoort zal een aantal boeiende stukken uit zijn toelatingsprogramma voor het conservatorium laten horen. Er wordt muziek vertolkt van klassieke componisten zoals Bach, Mozart, Beethoven, Schubert, Chopin, Schumann, Satie, Granados, Tsjaikovski en Boulez. Ook muziek van hedendaagse componisten wordt niet vergeten met muziek van Silvestrov, Tierssen, Vangelis en Einaudi.

Aan het programma verlenen ook veelzijdige artiesten hun medewerking. Sopraan Esther de Vos zal een lied van Schubert ten gehore brengen. Ralda Dans Raalte komt met een dansintermezzo. Aartie Jagmohan (dansschool Dance Company Madhoerie) en Sarod by Avi (Avi Kishna, Imperceptible Art) creëren een harmonieus geheel van muziek en dans, waarmee ze het publiek uitnodigen om het wervelende, kleurrijke India te ervaren. Een demonstratie van een Zuid Indiase klassieke tempeldanseres die wordt meegevoerd op de bijzondere klanken van de grenzeloze tonen van de Sarod.

Het feestelijk concert in Dorpshuis Overkempe aan de Koekoeksweg 100 in Olst is op zaterdag 11 juni. Aanvang 19.00 uur. Zaaldeur open vanaf 18.45 uur. A

lle belangstellenden zijn van harte welkom. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Eigenwijz, Langstraat 13, Wijhe en boekhandel Korten, Geertsstraat 19, Olst. Volwassenen € 6,50, kinderen t/m 12 jaar € 3,50. Kaarten aan de zaal kosten voor volwassenen € 8,50 en voor kinderen t/m 12 jaar € 3,50.

Parkeren op het terrein van Overkempe is niet toegestaan met uitzondering van de grote parkeerplaats van Overkempe. Er zijn ook parkeerplaatsen op het terrein aan de overkant (SC Overwetering).

De opbrengst van het concert gaat naar het Wilde Ganzen project Jet/Kindia India voor de opvang van kinderen met een beperking.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.