Home / archiefcentraal / badmintonners kwiek genieten van clinic sebastiaan li

badmintonners kwiek genieten van clinic sebastiaan li

Sebastiaan Li, een 16-jarig badmintontalent uit Almelo, heeft duidelijk naam gemaakt in de badmintonwereld in binnen- en buitenland. Na al Nederlands jeugdkampioen te zijn geworden in de Enkel U13, U15, U17, Heren Dubbel U13, Gemengd Dubbel U15 en U17 wist hij afgelopen juni in sporthal T-Kwadraat in Tilburg zijn titel met Debora Jille in het Gemengd Dubbel U17 te prolongeren.

Op uitnodiging van badmintonvereniging Kwiek verzorgde Sebastiaan gisteren een clinic voor de jeugd van Raalte. Na een goede warming-up werd er begonnen aan de oefeningen. Probeer maar eens een shuttle precies in een hoepel op de grond te slaan. Dat viel niet mee, maar de enthousiaste jeugd had er duidelijk plezier in en oefening baart kunst.

Na de verschillende oefeningen kreeg iedereen even vijf minuten pauze waarna Sebastiaan samen met broertje Jonathan van 12 jaar (die bij Badminton Academie Amersfoort traint) een demonstratie partij speelde en waarbij iedereen vol bewondering toekeek. De shuttles gingen met grote snelheid over het net en alle slagen werden uit de kast gehaald om er een mooie wedstrijd van te maken.

Daarna was er tijd om samen of tegen Sebastiaan te spelen. Ook Jonathan kreeg de nodige tegenstand te verwerken. Na twee uur met veel plezier en hard trainen kwam iedereen met en lach en de nodige zweetdruppels van de baan er werd er ter afsluiting nog een mooie groepsfoto gemaakt. Al met al een geslaagde clinic.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.