zwembad de tippe weer open tijd voor een duik

Na een grondige verbouwing en renovatie is zwembad De Tippe weer open. Vandaag was dat alleen voor abonnementhouders, vrijwilligers, Vrienden van de Tippe en bedrijven die hebben meegeholpen aan de verbouwing; morgen voor iedereen.

Het zwembad is flink aangepakt. De entree, kantine, kleedkamers en douches van de Tippe hebben een frote opknapbeurt gehad. De kantine is onherkenbaar na de facelift. Het ziet er modern en hip uit en is voorzien van een goed Wifi netwerk. Een fijne plek om even te gaan zitten om een kopje koffie te drinken of om te werken. De douches en kleedkamers zien er weer fris en helder uit na de renovatie. Bij de entree van het zwembad is een geautomatiseerd toegangsysteem geplaatst. Dit biedt veel voordelen, zoals een snelle toegang en minder wachtrijen voor abonnementhouders, de bezoekersaantallen worden beter geregistreerd en door de digitalisering is het uploaden van de abonnementen in het vervolg veel efficiënter en sneller geregeld.

Sportbedrijf Raalte, de stichting Vrienden van de Tippe en team B & O van de gemeente Raalte hebben samen al deze aanpassingen gerealiseerd. Ook hebben een aantal bedrijven meegewerkt om de Tippe er weer tiptop uit te laten zien. Burgemeester Dadema bedankte in zijn toespraak alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan deze prachtige upgrade van de Tippe.

Verloting abonnementen
Tijdens de opening van het zwembad werden ook de prijswinnaars van de verloting van de gratis zwemabonnementen voor zwembad de Tippe bekend gemaakt en uitgereikt door burgemeester Dadema. Gelukkige winnaars zijn de familie Hengeveld en de familie Klink. De gratis abonnementen zijn aangeboden door Sportbedrijf Raalte en stichting Vrienden van de Tippe. Ook kregen de winnaars van de ZON-stempelactie van seizoen 2015, Elles Bootsveld en Lorenzo Oosterbeek een gratis abonnement en een 12-badenkaart uitgereikt.

Na de feestelijke opening door de burgemeester was er in het zwembad een demonstratie van de Reddingsbrigade en waren er allerlei workshops, verzorgd door de Reddingsbrigade en de Duikvereniging. Ook konden de gasten kennismaken met Aquabootcamp, een nieuwe activiteit bij de Tippe.

Info
Vanaf 2 mei is zwembad de Tippe geopend voor alle zwemliefhebbers. Het zwemseizoen loopt tot en met zondag 4 september.

Kijk voor de openingstijden en meer informatie over zwembad de Tippe op de website staging2.zwembaddetippe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.