zorgorganisatie ivoor houdt lustrumfeest in raalte

Tijdens het lustrum kun je onder meer genieten van leuke, gratis activiteiten voor de kinderen en een kleedjesmarkt waar de kinderen van Ivoor hun eigen spulletjes verkopen.Verder zijn er gezellige muziek en een hapje en een drankje aanwezig en je kunt meedoen met het Rad van Fortuin voor mooie prijzen. Als je vragen hebt voor een van de organisaties achter Ivoor, kun je die stellen bij de stands van deze organisaties.

Paardenhuifkar
Fiets(en) kun je stallen bij Ivoor. Voor de auto is er parkeergelegenheid bij basisschool ‘De Linderte’, aan de Richterambtweg 1. Van daar brengt een paardenhuifkar je gratis naar Ivoor, én terug.

Ivoor
Ivoor is een samenwerkingsverband van onderwijsinstelling Landstede, zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking Zozijn, jeugdzorgorganisatie Trias en kinderopvang KOOS. De samenwerking is het best te omschrijven als ‘zorg op het platteland’. Iedere organisatie heeft zijn eigen gebouwen op het Ivoor-terrein, maar er zijn ook ruimtes voor algemeen gebruik, zoals de kas, de stallen en de buitenruimte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.