ygdrasil zoekt vrijwilligers met hart voor mensen

Ygdrasil werkt voor alle mensen met een begeleidingsvraag. Iedereen die ergens hulp bij nodig heeft. Deze begeleidingsvraag kan bestaan uit een woonwens, maar ook alleen uit begeleiding op de achtergrond.

Op deze manier wordt aan zestig bewoners in Olst en Wijhe zorg en begeleiding op maat geboden. En juist dat op maat aanbieden van begeleiding kost veel personele inzet, waardoor andere zaken op de achtergrond raken. “Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die af en toe eens iets extra’s met onze bewoners willen doen”, aldus de stichting. “Een keer naar de stad, een keer iets bakken, voorlezen, samen in de tuin werken, op de koffie komen, naar een museum gaan. Het zijn zo maar wat dingen die onze bewoners hebben aangegeven graag met een vrijwilliger te willen doen.”

Heb je af en toe een uurtje tijd en wil je die inzetten voor een ander? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Ygdrasil. “Wij houden rekening met jouw talenten, wensen en beschikbaarheid. Wij hebben een leuk team van vrijwilligers waar we trots op zijn. Wij hebben jou daar graag bij!”

Belangstelling? Bel (0570 522788) of mail (info@ygdrasil.nl) gerust.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.