woon en zorgvoorziening nieuw rollecate houdt informatieavond

Vernieuwend zorgconcept
Zorgbutlers, een eigen restaurant en een historisch pand. Woon- en zorgvoorziening Nieuw Rollecate heeft het allemaal. In Nieuw Rollecate kan men in elke levensfase, met elke zorgbehoefte, terecht. Zelfs tot aan de laatste levensfase. Men huurt niet alleen een appartement, maar geniet onder andere ook van gevarieerde maaltijden, bereid onder leiding van een chef-kok.

Zorgbutlers voor persoonlijke zorg
Vernieuwend is onder meer dat Nieuw Rollecate werkt met Zorgbutlers, die gedreven worden door hun passie voor zorg. Het takenpakket van de Zorgbutler is zeer divers, van persoonlijke verzorging tot gastheerschap. Ook ‘s nachts staan Zorgbutlers klaar. Nieuw Rollecate biedt zorg op maat. Voor iedere gast is het zorgaanbod anders en geheel aangepast aan ieders persoonlijke wensen en behoeften; van eenvoudige huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging.

Royale appartementen
Nieuw Rollecate heeft 22 appartementen voor permanente zorg, waarvan nog slechts enkele beschikbaar zijn. Ook zijn er hotelkamers voor kortdurend verblijf, herstel, tijdelijke opvang mantelzorg of een zorgvakantie. Daarnaast kunnen gasten kiezen vooraanvullende zorg. Alle appartementen beschikken over een ruime badkamer, een keukenblok en royale raampartijen.

Uitstekende keuken
Bij Nieuw Rollecate kunt u bij zowel het ontbijt, de lunch als het diner mee-eten. Het is echter ook mogelijk om een maaltijd af te halen bij ons. Dit geldt voor iedereen, dus ook wanneer u niet woonachtig bent in Nieuw Rollecate. Zo kunt u in uw eigen omgeving genieten van hoogwaardige maaltijden bereidt onder leiding van onze chef-kok. Onze maaltijden zijn zeer vitaminerijk, gevarieerd en daardoor erg gezond.

Vergadermogelijkheden
Nieuw Rollecate beschikt over een ruime vergaderzaal met alle voorzieningen welke verwacht mogen worden van een professionele vergaderruimte. De vergaderruimte is bijna 94 m², welke zowel afzonderlijk als aaneengesloten gebruikt kan worden voor grotere gezelschappen. Vergaderen in Deventer is dus ook mogelijk in de vergaderzaal van Nieuw Rollecate, uiteraard geven wij ook uitleg over ons concept en een rondleiding door het pand. De vergaderzaal is voorzien van alle gemakken en beschikt over een eigen entree, pantry en een toiletgroep. Daarnaast kan onze chef-kok u voorzien van uitstekende maaltijden zoals een lunches, diner en tussendoortjes.

Informatieavond
Tijdens de informatieavond welke start om 19:30 uur wordt uitleg gegeven over het zorgconcept, de keuken- en restaurantfaciliteiten, vergadermogelijkheden en de mogelijkheid mee te eten. Een financieel adviseur is deze avond aanwezig om meer te vertellen over de financiële aspecten. Aansluitend is er de mogelijkheid na te praten met deze adviseur, zorgbutlers en gasten. Tevens zijn er kosteloze rondleidingen welke aansluitend aan onze uitleg plaats zullen vinden. Omstreeks 21:00 uur is de informatieavond ten einde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.