woningen en appartementen op voormalige welkoop locatie raalte

Afgelopen periode zijn de saneringswerkzaamheden afgerond en is begonnen met de realisatie van de eerste funderingen Op maandag 6 juni om 16.00 uur verricht wethouder Wagenmans de openingshandeling voor de start van de bouw van de Silo47 locatie, Kanaalstraat OZ.

Wethouder Wout Wagenmans: “Ik ben blij dat nu begonnen wordt met de herontwikkeling van deze prachtige locatie. Een mooie variëteit aan woningen en appartementen op een aantrekkelijke locatie vlakbij het centrum van Raalte.”

De zestien koopwoningen worden in diverse bouwblokken gebouwd, één vrijstaande woning, twaalf twee-onder-één-kapwoningen en 3 rijwoningen. Het appartementencomplex is ook voor de verkoop bedoeld en bestaat uit 4 woonlagen met negen appartementen, twee penthouses en parkeerplaatsen in het souterrain. Gelet op de ligging nabij het centrum en in een woonservicezone, vormen de nultreden woningen een aanvulling op het aanbod van woningen dat geschikt is voor mensen met een zorgvraag.

Planning
Als eerste worden de grondgebonden woningen gerealiseerd, waarna ook gestart wordt met het appartementencomplex. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners medio december 2016 de sleutel van de nieuwe woningen in ontvangst nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.