Home / archiefcentraal / win een vakantie met salland aspergeland

win een vakantie met salland aspergeland

Je wordt ontvangen bij de Rheezer Bistro voor een heerlijk driegangendiner gemaakt van streekprodukten, omringd door attente en persoonlijke aandacht. Hierna ga je overnachten in het naastgelegen Hotel Hardenberg, zeer mooi gelegen in de bossen van Hardenberg waar je ‘s morgens kan genieten van een heerlijk, luxe ontbijt.

Uiteraard heb je dan nog een hele dag om, op eigen gelegenheid, het mooie Vechtdal te ontdekken met de auto, de fiets of te voet!

De winactie is hier te vinden en loopt tot en met 24 juni 2016; de uitslag wordt uiterlijk 30 juni per e-mail bekend gemaakt.

Aspergedagen
Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis.

Wil je nu al in de stemming komen? Kijk dan op www.sallandaspergeland.nl voor alle aspergedagen, asperge-arrangementen, aspergefietstochten en inspiratie om te kokkerellen met de heerlijkste asperges van Nederland.

Aspergeland
Tijdens Salland Aspergeland wordt er negen weken lang elke zaterdag een Aspergefair georganiseerd bij de verschillende aspergetelers in Salland. Tijdens een Aspergefair kun je bij één van de telers asperges proeven, genieten van een drankje en heerlijke live muziek en allerlei andere streekproducten van Sallands bodem proeven.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Home / archiefcentraal / win een vakantie met salland aspergeland

win een vakantie met salland aspergeland

Je overnacht een weekend in Hotel de Zwaan, te Raalte, een ideale locatie om Salland te ontdekken. Twee avonden mag je genieten van een heerlijk viergangendiner en kun je gebruik maken van het zwembad en Turks stoombad. ’s Ochtends kun je rustig wakker worden en staat het ontbijt voor je klaar.

De winactie is hier te vinden en loopt tot en met 24 juni 2016; de uitslag wordt uiterlijk 30 juni per e-mail bekend gemaakt.

Aspergedagen
Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis.

Wil je nu al in de stemming komen? Kijk dan op www.sallandaspergeland.nl voor alle aspergedagen, asperge-arrangementen, aspergefietstochten en inspiratie om te kokkerellen met de heerlijkste asperges van Nederland.

Aspergeland
Tijdens Salland Aspergeland wordt er negen weken lang elke zaterdag een Aspergefair georganiseerd bij de verschillende aspergetelers in Salland. Tijdens een Aspergefair kun je bij één van de telers asperges proeven, genieten van een drankje en heerlijke live muziek en allerlei andere streekproducten van Sallands bodem proeven.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.