willy kemper krw neemt na tien jaar afscheid van ccs

De school vindt het bijzonder dat deze mensen zich al die jaren hebben ingezet voor de verbinding tussen bedrijfsleven, ondernemerschap en onderwijs.

Omgevingsraad
De Omgevingsraad van Carmel College Salland bestaat uit vertegenwoordigers van basisonderwijs, mbo, hbo, het bedrijfsleven en de politiek. Drie keer per jaar komt de omgevingsraad bijeen met de rector en een beleidsmedewerker van de school.

Tijdens de omgevingsraad wordt gesproken over verschillende beleidsmatige onderwerpen: ontwikkelingen en vernieuwingen in het onderwijs. De leden van de Omgevingsraad geven aan hoe zij daar vanuit hun praktijk tegenaan kijken en waar behoefte aan is. De Omgevingsraad is een klankbord en een spiegel voor Carmel College Salland. Het is voor de school een manier om zich te verbinden met de omgeving en kwaliteit zichtbaar te maken!

Willy Kemper was als vertegenwoordiger van Kring Raalter Werkgevers lid van de Omgevingsraad sinds de oprichting in juni 2006. Willy Haarman was lid namens het Platform Techniek en de Kring Raalter Werkgever sinds februari 2009. Evert Helfferich vertegenwoordigde Landstede sinds november 2012. De school spreekt haar dank uit voor al deze jaren van betrokkenheid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.