Home / archiefcentraal / wijhe92 verliest wedstrijd al direct na rust

wijhe92 verliest wedstrijd al direct na rust

Beide ploegen gingen met een tussenstand van 0-0 de rust in, ondanks dat Helios in de eerste helft het betere van het spel had. Direct na het startsignaal van de tweede helft ging het mis. Twee doelpunten in de 46e en 48e minuut zorgden ervoor dat Helios op een ruime voorsprong kwam. Wijhe-trainer Peter Jansen: “De eerste goal had te maken met een gebrek aan concentratie, maar zeker de tweede treffer had voorkomen kunnen worden als we volwassener hadden gespeeld”.

In een poging om de wedstrijd om te draaien probeerde Wijhe in de laatste 20 minuten meer druk op het vijandige doel uit te oefenen door achterin 1-tegen-1 te gaan spelen. Helios kwam echter geen moment in de problemen.

Ondanks dat de situatie van Wijhe’92 niet rooskleurig is, blijft Jansen positief. “We hebben het nog steeds in eigen hand. Al onze directe concurrenten hebben verloren, met uitzondering van KOSC. Aanstaande zondag spelen we tegen Turkse Kracht en die wedstrijd moeten we over de streep trekken om de nacompetitie te ontlopen.

De tussenstand in de klasse 2J:

Plaats Team Gespeeld Punten
10 KOSC 24 24
11 ATC’65 24 23
12 Turkse Kracht 24 22
13 Wijhe’92 24 19
14 DSVD 24 11

 

De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie tegen degradatie. De nummers 13 en 14 degraderen rechtstreeks.

Het resterende programma ziet er als volgt uit:
8-5-2016 14.00 uur Wijhe ’92 – Turkse Kracht
16-5-2016 14.00 uur ATC’65 – Wijhe ‘92

 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.