Home / archiefcentraal / wijhe maakt zich op voor wandel 4 daagse met nieuwe routes

wijhe maakt zich op voor wandel 4 daagse met nieuwe routes

Dit jaar is de 4-daagse van 7 tot 10 juni. De start is elke avond bij café het praothuus. Behalve de woensdag, dan vertrekt de wandeling vanaf het infocentrum IJssel Den Nul.

Groepen en individu
Iedereen kan meedoen aan de Wijhese wandelvierdaagse, alleen of met een groep. Groepen moeten zich vooraf aanmelden, dit kan tot 28 mei. Groepen bestaan uit ministens tien personen, hiervoor bedragen de kosten 3,50 euro per persoon. Je kunt een inschrijfformulier aanvragen door een mailtje te sturen naar wandelvierdaagsewijhe@yahoo.com. Het ingevulde inschrijfformulier kun je inleveren bij DA Drogisterij Bourquin aan de Langstraat 66 in Wijhe.

De meeste verenigingen en basisscholen in Wijhe hebben al een brief hierover ontvangen, waarbij het inschrijfformulier is bijgevoegd. Heb je deze brief gemist of wil je ook met een groep meedoen, vraag dan nu het inschrijfformulier aan via het e-mailadres.

Voor individuen is deelname 4,50 euro en zij kunnen zich inschrijven tot vlak voor de start op de eerste avond, dinsdag 7 juni. Voor elke deenlemer ligt er op vrijdag een madaille klaar.

Speciale wandeling
Ook dit jaar is de woensdag weer de speciale avond. Alle wandelaars vertrekken die avond vanaf het infocentrum Den Nul richting de Duurse Waarden. Dat is weer een nieuwe uitdaging. Wil je niet alle avonden wandelen, geen probleem. Je meldt je bij de start en wandelt één of twee avonden mee, gewoon omdat het leuk en gezond is. Deze keer geen 15 kilometer.

 

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.