wijhe 92 promoot meidenvoetbal op koningsdag

Ook stond er naast de kerk een pannavoetbalveld, waar een balletje getrapt kon worden. Ondanks de verwachting dat het slecht weer zou worden, viel het bezoek niet tegen. De aanwezige speelsters en leiding hebben veel bezoekers gesproken, jong en oud. Daarmee is het meidenvoetbal in Wijhe op de kaart gezet.

Prijsvraag
Bij de kraam kon men meedoen aan een prijsvraag door antwoord te geven op de vraag ‘Hoeveel meiden en vrouwen zijn er op 1 april 2016 lid van de KNVB?’. Het juiste antwoord is 150.208. De winnaar van de prijsvraag is de heer Roemer geworden.

In de kraam waren verder de vijf teamfoto’s van de meiden- en vrouwenteams te bewonderen. Bezoekers konden uiteraard een praatje maken en informatie inwinnen over het meidenvoetbal bij Wijhe ’92. Een ieder die interesse heeft in meidenvoetbal is van harte welkom om een gratis proeftraining bij te wonen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.