wie krijgt in 2016 de eervolle titel raalter onderneming van het jaar

De verkiezing van de Raalter Onderneming van het Jaar (ROJA) is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd onderdeel van Stöppelhaene. Alle in de gemeente Raalte gevestigde bedrijven kunnen meedingen naar de titel ROJA 2016.

Iedereen heeft de mogelijkheid om een onderneming die zich in positieve zin weet te onderscheiden aan te melden voor een kans op de titel. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan een onderneming met een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid, enz.

De aangemelde bedrijven worden ingedeeld in drie categorieën: Agrarisch, Starters en het Midden- en Kleinbedrijf.

In de categorie Starters vallen alle bedrijven die korter dan drie jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

In de categorie Midden- en Kleinbedrijf vallen alle bedrijven uit de (detail)handel, industrie, horeca en dienstverlening.

Een deskundige jury, onder leiding van notaris mr. M.E. van der Werf, gaat de aangemelde bedrijven beoordelen en nomineert per categorie drie ondernemingen die in aanmerking komen voor de titel. Ieder van de genomineerde bedrijven wordt bezocht door de jury, waarna er in elke categorie één onderneming wordt uitgeroepen tot Raalter Onderneming van het Jaar 2016.

Op de vrijdagmiddag van Stöppelhaene worden tijdens een zeer geanimeerde en door ondernemers drukbezochte bijeenkomst in de Sallandse Herberg de winnaars bekend gemaakt. Noteer vast in uw agenda: uitreiking ROJA, vrijdag 26 augustus van 17.00 tot 19.30 uur, Sallandse Herberg op het Stöppelveld.

Ken jij ondernemingen binnen de gemeente Raalte die volgens jou in aanmerking komen voor de eervolle titel Raalter Onderneming van het Jaar? Twijfel dan niet en meld deze ondernemingen vóór 24 juni aan. Dit kan door een mail te sturen naar roja@stoppelhaene.nl of via de site: staging2.stoppelhaene.nl/opgave-roja .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.