wesepe verliest laatste wedstrijd

“We begonnen nog best aardig”, zegt Van Losser. “We kregen mogelijkheden om de 1-0 te maken. Maar halverwege de eerste helft komt Epse/Gorssel door een fout in de omschakeling op 1-0. Dat bleef het lang, maar vlak voor de rust worden we weggecounterd door de tegenstander waardoor het 2-0 staat. Dan is de wedstrijd gelopen. In de tweede helft hebben we laten zien dat we snakken naar het einde van de competitie. We hebben het wedstrijdbeeld ook niet meer kunnen omdraaien.

De wedstrijd werd nog ontsierd door een rode kaart voor Stephan Janssen. “Hij ging te hard door op de tegenstander. Ik vind de rode kaart terecht, al had zijn tegenstander er ook wel af gestuurd mogen worden. Maar al met al floot de scheidsrechter goed.

“Ik ben niet teleurgesteld over de wedstrijd van vandaag”, vervolgt Van Losser, “maar wel over de gehele tweede seizoenshelft. Volgens mij hadden we veel meer punten moeten behalen. Dat wijt ik deels aan jeugdigheid, maar ook over inzet in sommige wedstrijden. Maar aan het einde van de competitie heb je het aantal punten dat je verdiend. In mijn ogen zijn dat er te weinig. Voor de winterstop hadden we 16 punten, en er zijn er maar 7 bij gekomen.”

Van Losser vindt dat de promotie en degradatie regeling in de vierde en vijfde klasse op de schop mag. “We hebben een oneven aantal teams in de competitie, dus als je twee wedstrijden achter elkaar verliest in de periode, dan is het al heel moeilijk om periodekampioen te worden.”

Volgende week sluit Wesepe het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Terwolde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.