Home / archiefcentraal / werkzaamheden nieuw tijenraan gaan van start

werkzaamheden nieuw tijenraan gaan van start

Vanaf dinsdag 17 mei begint de firma Hoogeboom Raalte met de sloopwerkzaamheden van de twee woningen Zwolsestraat 65 en 67. Deze sloopwerkzaamheden nemen twee weken in beslag. Daarna wordt vervolgd met het bouwrijp maken van de kavel; het grondwerk, opruimwerkzaamheden binnen het terrein en de eerste aanleg van de riolering.

Rotondes
Voor de verkeersveiligheid legt de gemeente voor de periode tijdens de bouw van Nieuw Tijenraan een zogenaamde bouwweg aan naar de rotonde van de N348/Hondemotsweg. Door deze weg aan te leggen, voorkomt de gemeente dat bouwverkeer over de Zwolsestraat rijdt. Ook de rotonde Ceintuurbaan/Zwolsestraat met de vele fietsers naar Landstede en Tijenraan, wordt op deze manier niet door bouwverkeer gebruikt. Alle partijen in de directe omgeving zijn erg blij dat de provincie hier goedkeuring aan heeft gegeven.

Op dit moment worden in de ontwerpateliers met de gebruikers de laatste wijzigingen aan het ontwerp door gevoerd, zodat in juni het definitieve ontwerp kan worden vastgesteld. De bouw van nieuw Tijenraan start dan na de zomer in september.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.