wedstrijd duurt tien minuten te lang voor heino

Steggink vond de nederlaag niet terecht: “Direct na de rust hadden we verder moeten uitlopen. We stonden toen al met 1-2 voor maar hadden kansen op meer doelpunten. Die benutten we niet en Longa’30 gaat met een extra spits spelen”. Ruim tien minuten voor tijd zorgde een fout van de doelman van Heino voor de 2-2. “We gooiden nog wat jongens naar voren”, zegt Steggink, “maar in de counter werden we uitgespeeld en werd het uiteindelijk 4-2”.

Door de nederlaag is Heino nog niet zeker van lijfsbehoud. Het verschil met een play-off plek is nog 4 punten met twee wedstrijden te gaan. Het programma is echter zwaar. Allereerst wacht volgende week de uitwedstrijd tegen koploper Woezik dat al kampioen in de klasse 1E is. Het seizoen wordt afgesloten met de thuiswedstrijd tegen middenmotor NEC. Steggink heeft vertrouwen in een goede afloop. “Tegen Woezik kunnen we met veel goede inzet en strijd bonuspunten halen en van NEC moeten we gewoon winnen.”

De wedstrijd tegen Woezik staat op het programma voor aanstaande zondag om 15.00 uur, op Tweede Pinksterdag wordt het seizoen afgesloten tegen NEC. De aftrap van deze wedstrijd is om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.