wagenmans wonen pinkstertoernooi in lemelerveld

Net als de laatste jaren heeft het toernooi ook nu weer veel deelname, er worden dan ook ruim 150 wedstrijden gespeeld. Er wordt gespeeld in poules in de speelsterktes 4 t/m 9 in alle categorieën. Tijdens het toernooi kan er geen gebruik gemaakt worden van de banen voor recreatief tennis.

Ook dit jaar is Wagenmans Wonen weer onze hoofdsponsor. Daarnaast is er nog een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving die een bijdrage leveren aan het toernooi en prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de verloting die tijdens het toernooi wordt gehouden.

Inmiddels zijn er al vele vrijwilligers druk bezig om het tennispark en de banen weer in gereedheid te brengen voor het komende toernooi. Tevens wordt er het nodige georganiseerd om het de deelnemers en toeschouwers ook buiten de tennisbaan naar de zin te maken.

Voor nadere informatie over de Tennisvereniging Lemelerveld kun je kijken op staging2.tvlemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.