Home / archiefcentraal / vv heino speelt zich officieel veilig

vv heino speelt zich officieel veilig

De thuisploeg nam zondagmiddag de eerste treffer voor haar rekening. In de tiende minuut kon Mo El Haddouti als eerste op het scoreformulier genoteerd worden. Niet veel later kreeg Woezik de kans de score te verdubbelen maar Heino-doelman Tom Vastenavond hield zijn ploeg op de been.

Na een kwartier kwamen de Groenwitten op gelijke hoogte. Een vrije trap werd door Jesper Schokker loepzuiver binnengeschoten.

In de twintigste minuut kregen de bezoekers de kans om op voorsprong te komen, maar middenvelder Douwe Booij kreeg de bal niet achter de Woezik-doelman.

Na een half uur was het alsnog raak. Jesper Schokker zette een succesvolle dribbel in en schoot zijn ploeg met een knap schot op voorsprong.

In de tweede helft loerde v.v. Heino vooral op een uitbraak via een counter en verdedigde het de voorsprong. De thuisploeg kwam er niet doorheen en stond na negentig minuten met lege handen.

Door de overwinning speelt v.v. Heino zich officieel veilig in de Eerste Klasse. Het was een seizoen met verschillende gezichten voor de ploeg uit Heino, maar uiteindelijk weten zij het gevecht in de nacompetitie te ontlopen.

Volgende week speelt v.v. Heino haar laatste wedstrijd van het seizoen op Sportpark de Kampen. De mannen van NEC uit Nijmegen komen dan op bezoek.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.