vriends roemt de koning en hekelt hooligans

“Hij heeft echt op zijn eigen manier een relaxte sfeer gecreëerd”, vertelt Vriends voor de camera van RTV Oost. “En we zijn met hem een aanvallender spelletje gaan spelen.”

De captain noemt de promotie ‘verdiend’. “Iedereen heeft dit verdiend. De fans hebben ons er fantastisch doorheen gesleept dit seizoen, want we hebben ook een moeilijke periode gehad. Maar de eenheid en betrokkenheid is gegroeid in de groep.”

Vechtpartij
Vriends had het feestje op De Vijverberg dan ook graag gevierd met de fans, maar dat ging niet door. Enkele hooligans van de thuisploeg kwamen namelijk het veld op en begonnen in te slaan op de spelers. “Een grove schande”, noemt Vriends het. “Hier heb ik geen greintje respect voor. Het was schrikken. We zouden een feestje moeten vieren, niet rennen voor ons leven.”

Leon de Kogel vertelde dat er zelfs jongens met een zak ijs op hun hoofd in de kleedkamer zaten. “Die hebben echt een paar stompen gehad.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.