vriends hoopt scenario van 2013 her te beleven

“Uiteindelijk hebben we qua resultaat gehaald wat we wilden halen”, reageert Bart Vriends na afloop van de wedstrijd op de vraag of zijn ploeg heeft gebracht wat het wilde brengen. “We hebben een doelpunt gemaakt, maar dat hadden er meer moeten zijn. Daarnaast hebben we de nul gehouden, dat is heel belangrijk”, doelt de captain op het uitblijven van de belangrijke uitgoal waar VVV naar op zoek was.

Qua verhouding was een grotere uitslag volgens Vriends meer op zijn plaats geweest. En dan had de uitwedstrijd alleen nog voor de vorm gespeeld moeten worden. Dat is nu anders. “Het wordt een hels karwei daar in Venlo. Zij moeten storen, aan ons de taak om van de ruimtes die er komen te profiteren.” 

Scenario

Vriends heeft al voor ogen wat er aanstaande maandag moet gebeuren. “Laten we het scenario van drie jaar geleden maar herhalen”, denkt Vriends terug aan de wedstrijd in 2013 toen Antonia al na een kwartier de score opende. De Deventenaren liepen vervolgens uit naar een 0-3 overwinning en dat ziet Vriends vanzelfsprekend graag weer gebeuren. “Ik denk dat een doelpunt van ons fataal kan worden voor ze.” 

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.