Home / archiefcentraal / voorverkoop kaarten hoftheater gaat keihard

voorverkoop kaarten hoftheater gaat keihard

De tien uitverkochte voorstellingen zijn van Slagerij van Kampen, Simon and Garfunkel Revival Band, Ali B, Pieter Derks, Motel Westcoast (nog wel staplaatsen beschikbaar!), Her Majesty, Karin Bloemen en ook de drie voorstellingen van 3Koteboebo behoren hiertoe. Voor een aantal voorstellingen zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar, dus snel handelen is aanbevolen voor wie Jandino Asporaat, Still Collins of ABBA Gold wil bezoeken.

Desalniettemin blijft er nog volop keuze om komend seizoen garant te zijn van een avondje theater, want het totale programma kent meer dan 80 voorstellingen. Artiesten die nog meer ten tonele verschijnen bij het HOFtheater zijn onder andere Peter Pannekoek, Danny Vera, Dolf Jansen, Tim knol, René van Meurs en Mister en Missisippi. Alle voorstellingen zijn te bekijken en te boeken op www.HOFtheater.nl.

Voordelen voorverkoop
De voorverkoop van het nieuwe seizoen duurt tot en met vrijdag 1 juli. Wie in deze periode in één keer 5 tot en met 8 voorstellingen bestelt, krijgt een bonusticket. Bij 9 voorstellingen of meer ontvangt men een seizoenspas, waarmee men gratis toegang heeft tot niet uitverkochte voorstellingen.

Zomersluiting
Vanwege de zomervakantie is het HOFtheater gesloten van vrijdag 15 juli tot en met
14 augustus. Vanaf 15 augustus is het HOFtheater weer bereikbaar via 0572-361361 en info@hofinsalland.nl en vanaf woensdag 31 augustus is ook de theaterkassa weer wekelijks geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.