vital centre start met nieuwe cursus fit in 10 weken

Persoonlijk leefstijladviseurs Lode Acke en Kerstin Nijenkamp kijken samen met jou naar jouw huidig beweeg- en voedingspatroon en bespreken met jou hoe een gezondere en actievere leefstijl ingepast kan worden in jouw dagelijks leven. Je gaat aan de slag met persoonlijke doelen en je persoonlijke beweegplan. Ook maak je gebruik van een ‘Beweeg Pebble’, die registreert hoeveel je dagelijks beweegt.

“Daarnaast leren we je gezonder en verantwoordelijker te eten, dit in combinatie met het Body-Support programma. De leefstijladviseur motiveert en inspireert, en is gedurende het programma jouw persoonlijke contactpersoon en coach”, aldus de initiatiefnemers.

Nieuwsgierig? Kom dan vrijblijvend naar een van de informatiebijeenkomsten op 6 en 9 mei om 19.30 uur, locatie Vital Centre te Raalte en op 12 mei om 20.00 uur, locatie Vital Centre te Heino.

Wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan nu alvast aan via raalte@vitalcentre.nl of bel naar 0572-351840. Bij vragen kun je ook altijd contact opnemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.