vernieuwde brug in broekland nu ook officieel geopend

Dankzij samenwerking tussen ondernemers, Plaatselijk Belang en de gemeente is de brug de afgelopen maanden geschikt gemaakt voor zwaar verkeer, zodat het centrum van het dorp wordt ontlast. En dus opende Dadema de brug vanaf een grote vrachtwagen met oplegger.

De opening vond plaats tijdens het evenement Broekland Manifesteert. Tijdens Broekland Manifesteert ontdek je wat ruim 25 uiteenlopende bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisaties jou te bieden hebben.

Bedrijven die hun deuren openen op zaterdag 14 mei:
2Jours, A2 vormgeving, Bouwbedrijf Obdeijn, Bruggeman, Buitink, De Hoppe, Dsignmakers, Frits van der Linden, Guldemond Pragmatiek, Guus Schutte, Hilde Lichtenberg, Holtkuile, Luuk Sportel, Marten Buitengewoon Ontwerpen , Mensink Bouwbedrijf, Nijhof Installatietechniek, Schoorsteenveegbedrijf Gait Middelkamp, Schrijver Stalinrichting, Tiebotanie, Van Merkenstein, VDL Weweler, Webmakeover, Kapper en Topstylist Jolanda Broekhof, De Horsthoeve, Ergotherapie La Vie, de Huuskamer, de Parabool

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.