tweehonderd voetballende meiden bij toernooi in heino

Zestien teams uit Heino, Dalfsen, Nieuwleusen, Raalte, Deventer, Nijverdal, Colmschate, Wijhe, Zwolle en zelfs Nijmegen gaan de strijd aan om als eerste te eindigen en daarmee de allergrootste beker mee naar huis te nemen. Ook is er een beker voor het meest sportieve team.

Na de prijsuitreiking worden er broodjes knakworst geserveerd en kunnen alle speelsters mooie prijzen winnen tijdens de (voor hen) gratis bingo.De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemingen uit Heino.

De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om 17.15 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.