Home / archiefcentraal / twee openingsdagen bij ep raalte

twee openingsdagen bij ep raalte

“Scherpe aanbiedingen, veel activiteiten en demonstraties en diverse mooie prijzen, waaronder een koelkast en tv”, zo vertelt Timmermans. “Het is zeker de moeite waard om een van die twee dagen even langs te komen.” Hij heeft er het volste vertrouwen in dat het nieuwe EP: Raalte voorziet in een behoefte in Raalte en omgeving.

“We hebben een groot aanbod van de nieuwste huishoudelijke apparatuur en witgoed. Waarbij we ook na de verkoop veel service willen en kunnen bieden. We hebben namelijk een eigen technische dienst, voorheen actief bij Service Partner Kleinherenbrink, die altijd snel ter plekke is als er iets gerepareerd moet worden. Ook als dat buiten de garantie valt. We vinden dat erg belangrijk richting onze klanten. Ik denk dat we als EP: Raalte zo goed laten zien dat we een echt lokaal en heel betrokken bedrijf zijn.”

De winkel aan de Herenstraat 10 in Raalte is afgelopen weken flink aangepakt en aangepast. Daarbij was het voor medewerkers en klanten soms even wat behelpen. Tijdens de twee openingsdagen vrijdag en zaterdag zal het iedere bezoeker meteen duidelijk zijn dat er veel meer mogelijkheden in de nieuwe winkel zijn. Er is bijvoorbeeld extra veel aandacht voor speciale inbouwapparatuur, maar ook voor diverse merken volautomatische koffiemachines (ook voor bijvoorbeeld cappuccino of espresso).

Bij het nieuwe EP: Raalte zullen ook de allernieuwste modellen van gerenommeerde merken zoals Samsung, Sony, Panasonic, Philips, Denon-Heos, Miele, Asko, Bosch, Siemens, Liebherr, AEG en Zanussi te vinden zijn. Behalve een groot en modern assortiment voor witgoed, televisies en audio-apparatuur, kan iedereen bij EP Raalte ook terecht voor (kleine) apparatuur voor onder meer het huishouden of persoonlijke verzorging.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.