tien mille voor sallandse cultuur en natuur

Voor zes projecten is geld gereserveerd. Het gaat om de jubileummanifestatie van Stichting Theater Langs de IJssel (750 euro), festival Wij-land van Plattelandsvereniging Labor (1000 euro), een aanpassing voor het gemeenschapscentrum in Mariënheem (5000 euro), Kunst in en om Heino van Stichting Dorpshuus Heino (1000 euro), het educatieproject Archeologie beleven door kinderen van Historische Vereniging Raalte (1000 euro) en festival Het musicale landleven van de Stroatkjels uit Raalte (1500 euro).

De definitieve hoogte van het toegekende bedrag wordt altijd pas achteraf, na realisatie van het project, vastgesteld.

Het budget dat het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel dit jaar te beste­den heeft be­draagt circa 700.000 euro. Dit geld is onder meer afkomstig van de Lotto en de BankGiro­Lote­rij, donaties en een col­lecte die jaar­lijks onder de naam Anjeractie wordt gehou­den.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.