the passion luttenberg heeft eigen dvd

In samenwerking met alle koren en orkesten die :uttenberg rijk is en alle rollen die vertolkt werden door Luttenbergers aangevuld met DJ Melloww en jeugdgroep Aksie als kruisdragers werd op 24 maart van dit jaar in sporthal de Achterberg het passieverhaal vertoond.

Op de afterparty waren de deelnemers enthousiast over het resultaat. Nu kunnen ze nog eens terugblikken. De dvd is te verkrijgen door 10 te storten op NL21RABO0176989757. Wie naam en adres erbij vermeldt, kan de dvd zaterdag 18 juni tussen 13.00 uur en 16.00 uur ophalen in de hal van gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.