tennisclub ommen haalt tennistalenten naar pinkstertoernooi

Bij Beeldentuin Witharen wordt dit weekend weer het Pinkerstoernooi getennist. Onder de ruim honderd inschrijvingen bevindt zich een tiental tennissers van speciale klasse. Bij de heren enkel 3 doen diverse jeugdige toppers mee van 14/15 jaar.

Behalve tennis zijn er ook andere activiteiten te beleven op het tennispark in Ommen. Zo wordt er zaterdagavond een Dartavond gehouden en zondagavond kun je meedingen naar de Pubquiz bokaal. Die activiteiten starten om 20.30 uur.

Gedurende het hele toernooi, dat vrijdagavond om 13 mei om 18.00 uur start en maandagmiddag 16 mei om 15.00 uur eindigt met de spetterende finales, ben je welkom op de Sportlaan 5 in Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.