taveneer in huiskamer de haere

Taveneer vertelt verhalen over de verre oorden van het onderbewuste van de mens. Maar laat dat je niet afschrikken. Deze verhalen zijn omlijst door indierock met een dromerig en soms progressief randje, met catchy refreinen en dansbare beats.

Sinds kort is de naam veranderd van de band; voorheen heette de band The Lighthouse. De verhalen en lessen die ze daar de afgelopen vier jaar hebben verzameld, nemen ze mee in hun tweede bestaan. Deze verhalen bundelde zij in twee EP’s genaamd Tales From The Lighthouse I: Morning Star en Tales From The Lighthouse II: Evening Star, waarvan het eerste deel in juni uitgebracht zal worden.

Met hun door bands als Editors, U2, Porcupine Tree en Placebo geïnspireerde muziek wonnen zij in 2013 in Doornroosje de publieksprijs bij de landelijke finale van Popsport.

Zondag 22 mei staat Taveneer in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 18:00 uur en een kaartje kost 10 euro, te reserveren via website. Voor het huiskamer concert kunt u genieten van maaltijd die wij serveren vanaf 17:00 uur voor 10 euro. De maaltijd 48 uur van te voren reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.