Home / archiefcentraal / taalschool in heeten verder onderzocht op draagvlak

taalschool in heeten verder onderzocht op draagvlak

Als het aan de VVD en BurgerBelangen ligt, komen alle voorzieningen op de locatie. Dus ook geen taalschool in Heeten. Maar de overige partijen vonden het ‘in het belang van het kind’ belangrijk dat het onderwijs buiten het azc wordt gegeven.

Wethouder Niens: “Er is capaciteit in Heeten in het gebouw van de Bernadetteschool. Er zijn geluiden geweest uit Heeten. Ook veel positieve. Het is belangrijk dat we het proces met de ouders verder gaan oppakken. De stuurgroep, die volgende week bij elkaar komt, kan nu beginnen met de verdere invulling en de beantwoording van praktische vragen. Hopelijk komen we dan met een goed voorstel naar de ouders. Mocht er dan te weinig draagvlak zijn, dan is een taalschool op het azc nog steeds een goede oplossing.”

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.