sv raalte zet vol in op nieuwe jeugdleden

De actie geldt zowel voor het reguliere jongens- en meisjesvoetbal, als voor de G-jeugd. Iedereen tussen de 4 en 10 jaar kan zich aanmelden voor deze actie via de website van de club.

SV Raalte vindt het belangrijk dat iedereen, grote of kleine portemonnee, kan sporten en merkt steeds vaker dat er ouders zijn die moeite hebben om de contributie te betalen. Hierdoor wordt soms de keuze gemaakt om een kind niet te laten sporten. Met deze actie slaat de vereniging twee vliegen in één klap. Enerzijds wordt het zo voor meer pupillen mogelijk om te sporten en anderzijds is het goed voor de club, omdat het aantal jeugdleden groeit.

SV Raalte is een sportieve vereniging, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Naast het voetballen organiseert SV Raalte jaarlijks een aantal kosteloze activiteiten, zoals zwemmen, schaatsen en een jeugdkamp.

De contributie voor nieuwe reguliere pupillen in het seizoen 2016/2017 bedraagt 14,18 euro per kwartaal, in plaats van 28,35 euro. Voor de G-jeugd is de contributie 11,38 euro per kwartaal bij gebruik van deze actie.

Meer informatie en de algemene voorwaarden over deze actie zijn te vinden op staging2.svraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.