sv raalte gastheer voor kampioensduel in 5a

Dinsdagochtend is definitief bekend geworden dat de beslissingswedstrijd op het complex van SV Raalte plaatsvindt. Rohda was ook in de running, maar uiteindelijk is gekozen voor die andere voetbalclub uit Raalte. En dat betekent een hoop geregel omdat beide ploegen veel publiek mee zullen brengen.

Door de kampioenswedstrijd zal er geen training op het kunstgrasveld plaatsvinden. Kleedkamer 5 en 6 zijn daarnaast gereserveerd voor de beide teams. Ook de scheidsrechterskleedkamers zijn gereserveerd.

Teams die trainen moeten dus improviseren met het gebruik van de kleedkamers en velden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.