sv raalte doet nick marsman tenues cadeau voor stichting

SV Raalte ondersteunt dit mooie initiatief van harte en bood Stichting Football Maties daarom 23 tassen met complete tenues aan. Zo krijgt kleding die binnen de vereniging niet meer gebruikt wordt een mooie bestemming en een tweede leven.

Uit handen van Ronald Nab, lid van de kledingleasecommissie bij SV Raalte, nam Nick namens de Stichting de 23 tassen in ontvangst. Aanwezige jeugd heeft van de gelegenheid gebruikt gemaakt en een handtekening én foto met Nick gescoord.

Volg alle verrichtingen van footballmaties via staging2.footballmaties.com 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.