succesvolle vriendinnen voetbalmiddag bij wijhe 92

Aan bod kwamen onder andere het afwerken op de goal, 2 tegen 2 en diverse techniekonderdelen. Dat de meiden genoten hebben van hun kennismaking met meidenvoetbal blijkt wel uit het feit dat ze na anderhalf uur moe en met rode hoofden van het veld afkwamen.

Vind jij het ook leuk om te gaan voetballen, maar heb je de Vriendinnen-voetbalmiddag gemist? Dan mag je, bij de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus, gerust een aantal weken gratis mee komen trainen bij Wijhe.

Nadere informatie over het meidenvoetbal bij Wijhe ’92 kun je krijgen door contact op te nemen met Henk Roetert Steenbruggen (06-33239441, henkenberber@gmail.com) of Harrie Middelkamp (0570-523538, hammiddelkamp1994@kpnmail.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.