Home / archiefcentraal / succesvolle vriendinnen voetbalmiddag bij wijhe 92

succesvolle vriendinnen voetbalmiddag bij wijhe 92

Aan bod kwamen onder andere het afwerken op de goal, 2 tegen 2 en diverse techniekonderdelen. Dat de meiden genoten hebben van hun kennismaking met meidenvoetbal blijkt wel uit het feit dat ze na anderhalf uur moe en met rode hoofden van het veld afkwamen.

Vind jij het ook leuk om te gaan voetballen, maar heb je de Vriendinnen-voetbalmiddag gemist? Dan mag je, bij de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus, gerust een aantal weken gratis mee komen trainen bij Wijhe.

Nadere informatie over het meidenvoetbal bij Wijhe ’92 kun je krijgen door contact op te nemen met Henk Roetert Steenbruggen (06-33239441, henkenberber@gmail.com) of Harrie Middelkamp (0570-523538, hammiddelkamp1994@kpnmail.nl).

Lees ook

Raalte onderzoekt opgaven Zwolseweg en Dorpsstraat in Heino

RAALTE – De Zwolseweg en Dorpsstraat in Heino zijn aan onderhoud toe. Er zijn verschillende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.